Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 22 december 2015

Nieuwjaarsreceptie / Algemene Ledenvergadering – 23 januari 13:00 / 15:00 uur

Beste leden van de thema afdeling cultuur,
Het begin van 2016 gloort en het bestuur van de thema afdeling wil jullie van harte uitnodigen voor de gecombineerde nieuwjaarsreceptie / algemene ledenvergadering op 23 januari van 13:00 tot 15:00 uur.
Op uitnodiging van de afdeling Zwolle komen we ditmaal tezamen op de Oosterschelde, een historische zijladingsveerboot uit 1933 gelegen aan de Schuttevaarkade te Zwolle.

Op deze ALV zullen wij terug- en vooruitblikken op onze activiteiten en zullen onze werkgroepen zich presenteren en jullie meenemen in de voortgang. Daarnaast nemen drie bestuursleden afscheid en stellen wij jullie maar liefst vijf nieuwe kandidaat bestuursleden voor.
Met jullie goedvinden worden de nieuwe bestuursleden ook geïnstalleerd, op de oproep voor nieuwe bestuursleden is goed gereageerd en wij denken met de onderstaande kandidaten weer een mooi breed spectrum binnen de kunst en cultuur te vertegenwoordigen.

In januari ontvangt u de agenda voor de ALV, maar reserveer alvast de datum in de agenda.

Wij hopen jullie allen in het nieuwe jaar te treffen, is het niet op de ALV/Nieuwjaarsborrel, dan toch zeker op een van de andere bijeenkomsten in 2016.

 

Namens het bestuur heel fijne dagen toegewenst,

Sander Boschma
Voorzitter D66Cultuur