Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 21 februari 2017

In debat met Kees Verhoeven over Mediabegroting

Eind november debatteert de Tweede Kamer over de Mediabegroting. Ter voorbereiding van dat debat wil de thema-afdeling graag van gedachten wisselen met onze mediawoordvoerder in de Kamer, Kees Verhoeven, die ook graag met ons van gedachten wil wisselen. Daarom nodigt de thema-afdeling D66 Media zijn leden uit voor een speciale bijeenkomst op dinsdagavond 11 november.

Lennart van der Meulen, algemeen directeur van de VPRO, zal een korte inleiding geven met de visie van de Publieke Omroepen. Vervolgens zal Kees Verhoeven het standpunt van de Kamerfractie toelichten, waarna ook een vertegenwoordiger van de thema-afdeling zal reageren op het mediabeleid en de mediabegroting. Daarna is er ruimte voor discussie.

D66-leden die naar deze speciale bijeenkomst van D66 Media willen komen, kunnen zich aanmelden via TAMediaD66@gmail.com.

Wimar Jaeger (voorzitter), Pascal Mattaar, Pablo Meegdes en Jeroen Mirck
Bestuur van thema-afdeling D66 Media