Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 24 april 2020

Alle cultuurmaatregelen op een rijtje

Door op onderstaande URL te klikken open je een PDF met daarin een overzicht van alle cultuurmaatregelen (17 april 2020 – door Salima Belhaj)

Alle cultuurmaatregelen op een rijtje

Alle overheden zijn een monumentale klus aan het klaren. Een ongekende crisis waarvoor geen draaiboek bestond moet worden gemanaged, met het voortbestaan van de kwaliteit van sectoren zoals cultuur en media op het spel. De Thema-Afdeling Cultuur & Media doet daarom een oproep: help de verantwoordelijke bestuurders mee om volledig te zijn!

Thema

CULTUUR

“Beeldende kunst, literatuur, theater, film en bouw kunst zijn uitingen van onze gezamenlijke geschiedenis, van onze waarden en van ons perspectief op de samenleving. (...) Alleen daarom al zijn ze belangrijk.”

Europees VkP D66

Lees meer