Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

ALV+Werkgroep 21 maart 2023

Dinsdag, 21 maart 2023 in Den Haag

Algemene Ledenvergadering & Werkgroep BIS Beste leden van de Thema-Afdeling Kunst, Cultuur en Media, Wij kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten tijdens de Algemene Ledenvergadering waar we aansluitend een werkgroepbijeenkomst organiseren met als thema “Op ...

Algemene Ledenvergadering & Werkgroep BIS

Beste leden van de Thema-Afdeling Kunst, Cultuur en Media,

Wij kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten tijdens de Algemene Ledenvergadering waar we aansluitend een werkgroepbijeenkomst organiseren met als thema “Op verzoek van onze Staatssecretaris Gunay Uslu: Denk mee over een nieuwe BasisInfraStructuur.”

In de vorige nieuwsbrief stond per abuis woensdag 21 maart, dat moest natuurlijk dinsdag 21 maart zijn. Dank aan iedereen die ons hierop heeft gewezen. Gezien de kosten hebben wij moeten besluiten om de ALV te verplaatsen van Utrecht naar Den Haag. De ALV vindt plaats op het Landelijk Bureau van D66 in de Hans van Mierlo zaal in Den Haag. In verband met het beperkt aantal plaatsten willen we jullie verzoeken om jullie aan/afwezigheid door te geven via de volgende LINK. Heb jij je al aangemeld, dan hoef je dat niet nogmaals te doen. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, dan ontvangen we jouw afmelding graag.

21 maart

19.00 uur

Lange Houtstraat 11, 2511 CV Den Haag

Thema

CULTUUR

“Beeldende kunst, literatuur, theater, film en bouw kunst zijn uitingen van onze gezamenlijke geschiedenis, van onze waarden en van ons perspectief op de samenleving. (...) Alleen daarom al zijn ze belangrijk.”

Europees VkP D66

Lees meer